Draaien onder de Spaanse zon

Dompel je een week volledig onder…

… in de klei, in de zon, in het water! Een hele week lang genieten!

We verblijven van 12 tem 18 mei 2025 in een luxe villa in Calonge, Spanje.
Van 14 tem 16 mei geeft José Mariscal een exclusieve masterclass. De draaischijven staan buiten, met zicht op het zwembad, een mooie vallei en een streepje Middellandse zee in de verte. En ondertussen genieten we van de Spaanse zon.
We gaan met een beperkte groep draaiers en er is ook voldoende ruimte om een extra reisgezel mee te nemen.

Wat denk je,… klinkt goed?

Jaaa, ik ga mee!

Verblijf

We verblijven in een luxe villa in Calonge op 5 km van het strand. Een groot zwembad met jacuzzi, voldoende buitenruimte voor de draaischijven en een eindeloos zicht tot aan de zee. Er is een grote buitenkeuken voorzien met professionele toestellen waar we naar hartelust lekkere gerechtjes kunnen fixen.
We voorzien 8 draaischijven en voor elke draaier is er een aparte kamer met eigen of gedeeld sanitair voorzien. Bedlinnen en badhanddoeken zijn op de kamer voorzien.
Check-in op maandag 12 mei in de namiddag en check-out op zondag 18 mei.

Masterclass

Van 14 tem 16 mei zal José Mariscal een masterclass geven. Omdat we met een kleine groep zijn, kan hij voldoende tijd voorzien om jou persoonlijk te begeleiden in jouw draaiproces. Je kan hem ook gerust aanspreken op punten waar je zelf wil aan werken. Greet en Astrid zullen ook meedoen met deze masterclass :-)

Inbegrepen in de masterclass

We voorzien voor jou een draaischijf, voldoende klei, infrastructuur (waterbakken om af te wassen, gebruik van de kleipers, krukjes, bats…)
Omdat we ook niet ALLES kunnen voorzien, vragen we dat je zelf eigen draaimateriaal, tools, schort, handdoeken,… mee te brengen.

Buiten de masterclass

Ben je vrij om te doen wat je wil, de mooie omgeving verkennen, lekker relaxen aan het zwembad, genieten van een goed boek, nog wat verder oefenen aan de draaischijf,… kortom GENIETEN!!

Reisgezelschap

Er is voor elke draaier een aparte slaapkamer voorzien en dat biedt dan de mogelijkheid om een extra reisgezel mee te nemen. Dit kan je partner, een vriend(in), familielid,… zijn waarmee je je kamer deelt. De leeftijd van de reisgezel is minstens 18 jaar. Deze reis is niet voorzien op kleine kinderen.

Wat is er niet inbegrepen

Het vervoer heen en terug naar de villa dien je zelf te voorzien. Eventueel kan je met andere deelnemers afspreken om samen te reizen.
Eten en drinken is ook niet inbegrepen. We kunnen in overleg met de groep samen aankopen doen en ontbijt, lunch en diner voorzien. Door de grote buiten- en binnenkeuken zal dit zeker geen probleem zijn. Ofwel kan je ook apart voor je ‘potje’ zorgen of eventueel in de buurt iets te gaan eten (helemaal niet duur).

Wanneer je gedraaid werk mee terug naar huis wil nemen, dien je dit ook zelf te voorzien. Er is geen oven aanwezig en de bedoeling van de masterclass is vooral om technieken te leren en niet zozeer om werken mee terug te nemen.

Inschrijving en betaling

Deze reis is volledig volzet.

Je kan je inschrijven op de reservelijst en dan houden we je ook op de hoogte voor volgend jaar.

Annulering

Je kan deze reis niet annuleren na inschrijving. Indien er toch iets is tussengekomen of je kan voor één of andere reden niet deelnemen mag je altijd zelf een vervanger zoeken om jouw plekje in te nemen. Indien er iemand op de wachtlijst staat kunnen wij deze personen ook contacteren. Wanneer er een vervanger is gevonden kunnen we jouw inschrijvingsgeld terugbetalen mits een administratiekost van 50€.